Een full service bureau met een moderne toolkit

ARK begeleidt uw volledige communicatietraject door de combinatie van strategie, sterke ideeën en maximale, digitale omkadering met als doelstelling uw ROI meetbaar te maken en te optimaliseren.

Het brand journey model dient hierbij als leidraad om te bepalen in welke fase van het communicatietraject uw merk zich bevindt en wat we nodig hebben om uw doelstellingen te bereiken.

Een meer gedetailleerde uitleg over het Brand Journey Model vind je in onze toolkit.

“Digitale marketing is als nat water.”

Als moderne marketeers vinden we het evident dat je in een digitale omgeving werkt. Daarom maken we in principe geen onderscheid tussen digitale of klassieke marketing, we gebruiken gewoon andere tools voor de twee.

ARK is de Belgische poot van BBN, het grootste netwerk van B2B-specialisten ter wereld. Hierdoor beschikken we over wereldwijde knowhow en expertise in zowat elke denkbare sector.

“Voor ons is ‘agile marketing’ niet zozeer een doctrine maar een noodzakelijke manier van werken in een omgeving die voortdurend beweegt en verandert.”

Daarom werken we met specialisten die elk een toegevoegde waarde hebben en flexibel inzetbaar zijn waar nodig. Tegelijk behoudt een projectleider het overzicht en bewaken we jouw overkoepelende marketingstrategie.

Samen hebben ze alle tools in handen om jouw marketingdoelstelling te bereiken. Of het nu gaat om een traditionele reclamecampagne of een inboundtraject met lead generation en marketing automation.

Door een combinatie van strategie, technologie en creatieve invulling halen we meer uit uw marketingbudget