Van leads naar klanten

In onze whitepaper ‘Inbound marketing’ hebben we de methodiek en de werkwijze van inboundmarketing verduidelijkt en de stappen van een typisch inboundtraject overlopen.

Na het creëren van je persona’s en het definiëren van de buyer’s journey heb je een contentmarketingstrategie ontwikkeld waardoor je klaar bent om leads te genereren. Leads zijn de brandstof van elke inboundcampagne en de kwaliteit van je brandstof is bepalend voor het succes van je campagne. Eens we de geschikte brandstof hebben, kunnen we de motor starten.

Maar welke motor heb je nu precies nodig? Hoe haal je er het beste uit? En moet je eigenlijk zelf een mechanieker zijn om hem te laten draaien? In de whitepaper over marketing automation trachten we een antwoord te geven op deze en andere vragen.

In deze whitepaper:

  • De elementen van een succesvolle marketingautomation-campagne.
  • De voordelen van marketing automation.
  • Hoe kies je de juiste partner?
Cover van de whitepaper over marketing automation - de motor van je inboundcampagne. Als beeld op de cover staat er een robot getekend in zwarte lijnen op een achtergrond in ARK-geel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden en ontdekken hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Download deze whitepaper


* Verplicht veld


Onze andere whitepapers:

Cover van de whitepaper over de Brand Journey - Laat uw communicatie echt werken en verhoog uw marketing ROI. Lijntekening van een man met een bril op een achtergrond in ARK-geel. De Brand Journey omvat een duidelijk plan voor het succes van uw merk. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Brand journey whitepaper

Een duidelijk plan voor het succes van je merk.
Cover van de whitepaper over inboundmarketing - een leidraad voor de moderne marketeer. Als beeld staat er een lijntekening van 4 personen op een achtergrond in ARK-geel. De schouders van de personen (3 mannen en 1 vrouw) vormen samen een cirkel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Inbound marketing whitepaper

Hoe inboundmarketing je ROI de hoogte injaagt.
Cover van de whitepaper over contentmarketing - van strategie tot resultaat. Lijntekening van een gloeilamp op een achtergrond in ARK-geel. We zien ook diverse voorwerpen in een soort spiraal, zoals een iPad, een gsm, een winkelmandje en een klok. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Content marketing whitepaper

Hoe gebruik je content als basis voor je inboundcampagnes?