De toekomst van reclame

Traditionele reclame is al meer dan één keer dood verklaard. Toch blijven heel wat bedrijven zweren bij hun aloude recepten. Hebben ze gelijk of mogen ze best een beetje kritischer zijn? Heeft outboundmarketing zijn beste tijd gehad en is inboundmarketing de oplossing?

In deze whitepaper blikken we vooruit en trachten we te voorspellen hoe succesvolle bedrijven zullen communiceren in de toekomst.

In deze whitepaper:

  • De voordelen van een inboundstrategie.
  • De elementen van een succesvol inboundtraject.
  • Hoe maak ik mijn ROI meetbaar?
Cover van de whitepaper over inboundmarketing - een leidraad voor de moderne marketeer. Als beeld staat er een lijntekening van 4 personen op een achtergrond in ARK-geel. De schouders van de personen (3 mannen en 1 vrouw) vormen samen een cirkel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Download deze whitepaper


* Verplicht veld


Onze andere whitepapers:

Cover van de whitepaper over de Brand Journey - Laat uw communicatie echt werken en verhoog uw marketing ROI. Lijntekening van een man met een bril op een achtergrond in ARK-geel. De Brand Journey omvat een duidelijk plan voor het succes van uw merk. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Brand journey whitepaper

Een duidelijk plan voor het succes van je merk.
Cover van de whitepaper over contentmarketing - van strategie tot resultaat. Lijntekening van een gloeilamp op een achtergrond in ARK-geel. We zien ook diverse voorwerpen in een soort spiraal, zoals een iPad, een gsm, een winkelmandje en een klok. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Content marketing whitepaper

Hoe gebruik je content als basis voor je inboundcampagnes?
Cover van de whitepaper over marketing automation - de motor van je inboundcampagne. Als beeld op de cover staat er een robot getekend in zwarte lijnen op een achtergrond in ARK-geel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden en ontdekken hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Marketing automation whitepaper

Hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.