Van strategie tot resultaat

Contentmarketing is hot, dat horen we nu al enkele jaren. Maar hoeveel bedrijven hebben een échte contentmarketingstrategie of een volwaardig contentteam?

Eens te meer gaapt er een wijde kloof tussen hype en werkelijkheid. Deze whitepaper is bedoeld om je alvast op weg te helpen. Hoe begin je met contentmarketing en vooral: hoe haal je er het meeste uit?

In deze whitepaper:

  • De elementen van een succesvolle contentmarketingstrategie.
  • Hoe stel je een contentteam samen?
  • Hoe gebruik je content om leads te genereren?
Cover van de whitepaper over contentmarketing - van strategie tot resultaat. Lijntekening van een gloeilamp op een achtergrond in ARK-geel. We zien ook diverse voorwerpen in een soort spiraal, zoals een iPad, een gsm, een winkelmandje en een klok. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Download deze whitepaper* Verplicht veld


Onze andere whitepapers:

Cover van de whitepaper over de Brand Journey - Laat uw communicatie echt werken en verhoog uw marketing ROI. Lijntekening van een man met een bril op een achtergrond in ARK-geel. De Brand Journey omvat een duidelijk plan voor het succes van uw merk. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Brand journey whitepaper

Een duidelijk plan voor het succes van je merk.
Cover van de whitepaper over inboundmarketing - een leidraad voor de moderne marketeer. Als beeld staat er een lijntekening van 4 personen op een achtergrond in ARK-geel. De schouders van de personen (3 mannen en 1 vrouw) vormen samen een cirkel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Inbound marketing whitepaper

Hoe inboundmarketing je ROI de hoogte injaagt.
Cover van de whitepaper over marketing automation - de motor van je inboundcampagne. Als beeld op de cover staat er een robot getekend in zwarte lijnen op een achtergrond in ARK-geel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden en ontdekken hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Marketing automation whitepaper

Hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.