header case SIG Air Handling Corporate branding als sleutel tot groeisucces

Case

SIG Air Handling

Corporate branding als sleutel tot groeisucces

In het kader van haar ambitieuze groeistrategie besloot SIG plc haar Belgische dochterbedrijf te hernoemen en alle HVAC-activiteiten te verenigen onder een nieuw internationaal merk: SIG Air Handling.

Case

Eternit

De TECTA-lei, van productlancering tot blikvanger

Dak- en gevelspecialist Eternit ontwikkelde een revolutionair, nieuw product: de TECTA-lei. "Dé lei van de toekomst", brieften ze met een dossier vol cijfers en research. Maar hoe overtuigen we architecten, aannemers en consumenten daarvan? Simpel: door hun gevoeligste snaar te raken - en alle communicatie dus op te bouwen vanuit hún belangrijkste voordeel.

Actie van Ceres om het nieuwe product Nordic in de markt te zetten.

Case

Ceres

Nordic, de magische lancering van een nieuw product

Er pronkt een nieuw product in de rekken van De Warme Bakker: Nordic-brood. Wat begon met een naam en nieuwe bloemsoort, groeide snel uit tot een magisch succes.

Eneloop Team NL

Case

Panasonic - eneloop

Een expeditie door Europa als ultieme merkbeleving

Sales stimuleren, naamsbekendheid verhogen en merkbeleving creëren: daar heb je normaal 3 campagnes voor nodig. Dus dachten wij out-of-the-box met de ‘eneloop expedition 2100’.

De Spider-Man-wedstrijd van Sony en Panasonic Energy Europe: de deelnemer met het grootste web wint een citytrip naar New York

Case

Panasonic Spider-Man

Een joint promotion die blijft hangen

Met een sociale wedstrijd in maar liefst 30 landen en 26 talen creëerden we een sneeuwbaleffect dat zijn doel niet mist.

De Waterbus in Antwerpen: een openbaar vervoermiddel over de Schelde

Case

Port of Antwerp

Van onbekend naar volgeboekt met een lanceringsweekend

Antwerpen is een vervoermiddel rijker: de waterbus. Om de boot te vullen, schakelde het Havenbedrijf ARK in. En wij zorgden voor het kruimelspoor.

Letter uit het nieuwe logo van UNITED CAPS, na de nieuwe merkpositionering van het bedrijf

Case

United Caps

Rebranding en herpositionering als basis van een internationale groeistrategie

Het nieuws over de nieuwe groeistrategie van UNITED CAPS werd wereldwijd opgepikt, met als resultaat een indrukwekkend aantal kwalitatieve artikels in on- en offline media. Een geslaagd voorbeeld van b2b-marketing.

Sfeerbeeld voor de wintereditie van de eneloop-fotowedstrijd

Case

Panasonic - eneloop

Merkbekendheid opbouwen door activatie van je doelgroep

Of hoe 6 fotowedstrijden rond milieuthema’s een product (duurzame eneloop-batterijen) en doelgroepsegment (fotografen) dichter bij elkaar brengt.

De nieuwe website van Ceres als b2b-marketingvoorbeeld: een b2b-website met gepersonaliseerde content en acties voor bakkers

Case

Ceres

Hoe een goede contentstrategie het verschil maakt in b2b-communicatie

Het recept voor de nieuwe benadering van Ceres in de bakkersmarkt werd enthousiast onthaald door de doelgroep en de medewerkers. Maar daar laten we het niet bij …

Neem een kijkje in onze kenniskoffer!

Onze tools

Heb je zelf een project voor ARK Communicatie? Laat van je horen!


*Verplicht veld