Merkcommunicatie is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Waar en niet waar.

Ook al zijn de technieken en klanten misschien veranderd, om communicatie succesvol te maken, moeten er altijd enkele basisregels gerespecteerd worden. We focussen daarom niet enkel op methodes, maar gaan het breder bekijken. We willen je communicatie écht laten werken. Dus … waar staan we nu? Waar willen we heen? En hoe geraken we daar?

Om de behoeften in kaart te brengen, de communicatie te optimaliseren en op een logische manier te dirigeren, hebben we het brand journey model opgesteld.

“Om communicatie succesvol te maken, moeten er altijd enkele basisregels gerespecteerd worden.”

In deze whitepaper:

  • Heb je de juiste bouwstenen voor je merk?
  • Hoe bepaal je een merkstrategie?
  • Hoe haal je meer uit je marketingplan?
Cover van de whitepaper over de Brand Journey - Laat uw communicatie echt werken en verhoog uw marketing ROI. Lijntekening van een man met een bril op een achtergrond in ARK-geel. De Brand Journey omvat een duidelijk plan voor het succes van uw merk. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Download onze gratis whitepaper over de brand journey*Verplicht veld
Onze andere whitepapers:

Cover van de whitepaper over inboundmarketing - een leidraad voor de moderne marketeer. Als beeld staat er een lijntekening van 4 personen op een achtergrond in ARK-geel. De schouders van de personen (3 mannen en 1 vrouw) vormen samen een cirkel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Inbound marketing whitepaper

Hoe inboundmarketing je ROI de hoogte injaagt.
Cover van de whitepaper over contentmarketing - van strategie tot resultaat. Lijntekening van een gloeilamp op een achtergrond in ARK-geel. We zien ook diverse voorwerpen in een soort spiraal, zoals een iPad, een gsm, een winkelmandje en een klok. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Content marketing whitepaper

Hoe gebruik je content als basis voor je inboundcampagnes?
Cover van de whitepaper over marketing automation - de motor van je inboundcampagne. Als beeld op de cover staat er een robot getekend in zwarte lijnen op een achtergrond in ARK-geel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden en ontdekken hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Marketing automation whitepaper

Hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.