ARK Communicatie begeleidt je volledige b2b-communicatietraject door de combinatie van een gerichte strategie, sterke ideeën en een maximale, digitale omkadering. Ons doel? Je ROI meetbaar maken en optimaliseren.

Onestop-shop a.k.a. b2b-communicatiehuis

Als onestop-b2b-bureau hebben we het niet zo voor hokjes: ons multidisciplinaire team richt zich op resultaten meer dan (marketing)specialisaties. Voor al onze cases starten we bij de strategie – wat daarna gebeurt, hangt van je project af.

Content en pr, grafisch ontwerp, webdesign, social media … Waar je merk ons ook brengt, onze creatieve koffer staat klaar.

Het brandjourney-model als startpunt voor b2b-communicatie

Om te bepalen in welke fase van het communicatietraject een merk zich bevindt, hebben we een trajectwijzer ontworpen: het brandjourney-model. Daarmee brengen we je communicatiebehoeften in kaart en gaan we regelrecht op je (communicatie)doel af.

Agile marketing voor lange(re)termijndenkers

Agile marketing is het ijzer smeden wanneer het heet is, denken in het nu. Het team van ARK Communicatie denkt in het nu zonder morgen uit het oog te verliezen. Zie het als een proces om je langeretermijndoel te bereiken: we grijpen kansen wanneer ze zich voordoen, maar dan volgens de grotere b2b-marketingstrategie. Zodra één prioriteit van tafel is, ligt de volgende er al. Zo evolueert je merk niet langer mee met de markt, het blijft voorop.

Klassiek + digitaal = hybride

‘Digitale marketing’ is als ‘nat water’: digitaal valt niet meer weg te denken uit zowel b2c- als b2b-marketing. Als moderne marketeers vinden we het evident dat je in een digitale omgeving werkt. Daarom maken we geen onderscheid tussen digitale of klassieke marketing, we gebruiken gewoon andere tools voor de twee.

Wereldwijd b2b-specialist

Strategisch b2b-bureau ARK Communicatie is de Belgische poot van BBN Ltd, de grootste b2b-organisatie ter wereld. Daardoor beschikken we over wereldwijde knowhow en expertise in zowat elke denkbare sector.

Door een combinatie van strategie, technologie en creatieve invulling halen we meer uit je marketingbudget

Hoog tijd voor een praktijkvoorbeeld!

Dit deden we voor je concullega’s:

Onze cases

Onze whitepapers:

Cover van de whitepaper over de Brand Journey - Laat uw communicatie echt werken en verhoog uw marketing ROI. Lijntekening van een man met een bril op een achtergrond in ARK-geel. De Brand Journey omvat een duidelijk plan voor het succes van uw merk. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Brand journey whitepaper

Een duidelijk plan voor het succes van je merk.
Cover van de whitepaper over inboundmarketing - een leidraad voor de moderne marketeer. Als beeld staat er een lijntekening van 4 personen op een achtergrond in ARK-geel. De schouders van de personen (3 mannen en 1 vrouw) vormen samen een cirkel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Inbound marketing whitepaper

Hoe inboundmarketing je ROI de hoogte injaagt.
Cover van de whitepaper over contentmarketing - van strategie tot resultaat. Lijntekening van een gloeilamp op een achtergrond in ARK-geel. We zien ook diverse voorwerpen in een soort spiraal, zoals een iPad, een gsm, een winkelmandje en een klok. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden.

Content marketing whitepaper

Hoe gebruik je content als basis voor je inboundcampagnes?
Cover van de whitepaper over marketing automation - de motor van je inboundcampagne. Als beeld op de cover staat er een robot getekend in zwarte lijnen op een achtergrond in ARK-geel. Door te klikken op het beeld kan je de whitepaper downloaden en ontdekken hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Marketing automation whitepaper

Hoe jouw lead management een flinke boost krijgt.

Volg ARK Communicatie vanop de eerste rij: laat je e-mailadres achter en krijg de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox.

* Verplicht veld